VÄLKOMMEN TILL
- DIN VIKTIGASTE UTBILDNING -
CHEFKOLLEN

Varför [ KOLL? ]

Att HR-frågorna har blivit allt viktigare för att driva en framgångsrik verksamhet är det nog ingen som undgått. Då de flesta verksamheter uttrycker, enligt flertalet undersökningar, att personalen är deras viktigaste resurs, ställs du som chef idag inför flera och större utmaningar då du förutom att leverera resultat förväntas attrahera, driva, utveckla och hitta nya spännande utmaningar för dina medarbetare.

Dessutom förväntas du kunna hantera svåra personalfrågor och upprätthålla ditt förtroende som chef för att behålla nyckelpersonal i en allt tuffare konkurrens.

Känner du att du står rustad för detta? Om inte… så har vi lösningen för dig!

Vi ger dig Koll!

Scrolla nedåt för att se HUR…!

Ge dig själv förutsättningar att vara en bra chef för dina medarbetare

Boka din utbildning idag så får du [ KOLL ]

Få [ KOLL ]

Vi erbjuder endagsutbildningar till dig som är ny som chef eller har en personalledande roll och känner att du inte helt och hållet har koll på de personalrelaterade frågor som din personal förväntar sig att du ska kunna som chef, eller vad du ska svara på de personalrelaterade frågor som faktiskt dyker upp i din arbetsvardag.

Känner du att du vill ha grepp om de absolut vanligaste frågorna som t.ex hur du som arbetsgivarrepresentant hanterar rehabprocesessen, hur du löser en avveckling utan att göra några formella fel, hur du kommunicerar och hanterar din ledarroll på bästa sätt, hur du håller medarbetarsamtal på ett för dig och medarbetaren effektivt sätt, samt få en bild av de viktigaste lagar och regler som berör din personal? Våra utbildningar ger dig dom rätta verktygen för att utvecklas som chef och ledare!

Vi erbjuder både öppna utbildningar (se vår kalender under fliken HEM) och företagsanpassad utbildning till just ditt företag! Du erhåller ett kostnadsfritt paket med färdiga mallar, checklistor och dokument som du direkt kan börja arbeta med efter utbildningen

Ge då dig själv förutsättningar att vara en bra chef för dina medarbetare!

Boka in dig på utbildning hos oss på Chefskollen så får du koll!

 

Våra utbildningar

En övergripande grundutbildning för dig som behöver lära dig grundstenarna i ett framgångsrikt personalarbete.
För dig som känner att du har en god grundkunskap i ditt personalarbete men vill fördjupa dig i Arbetsrätt, Rehab, Medarbetarsamtal och Avveckling.
För dig som vill utveckla ditt personliga ledarskap och skapa förståelse för dina medarbetare samt skapa framgång i din grupp.