Våra värdegrunder

Personligt - Engagerat - Passionerat

COAST Konsult - Din Personalpartner

Personalen är företagets viktigaste investering.

Vi erbjuder Personaltjänster och Rekryteringsstöd till ditt företag och fungerar som en utökad specialistresurs till befintliga personalavdelningar och som extern personalavdelning (till företag som saknar egen)

Vi vet att det är viktigt att rätt person är på rätt plats. Men för oss är det också viktigt att varje person har rätt förutsättningar. Vi har en lång erfarenhet av arbete med företag och personal, och är därför specialicerade på personalfrågor och chefsstöd!

Vi erbjuder tjänster inom:

  • Utbildning/Kompetensutveckling
  • Personalfrågor/Chefsstöd
  • Rekrytering/Kompetensförsörjning
  • Stöd i Organisations och Ledningsfrågor

Pernilla Allhage startade Coast Konsult och har över 18 års erfarenhet av arbete med rekrytering, HR & Personalfrågor samt verksamhetsutveckling på små och stora företag inom olika avtalsområden och positioner. Pernilla har tidigare bl.a arbetat för ICA Sverige AB, Lernia Bemanning, Lernia Utbildning samt Hallandsföretagarna.

Tel: +46 (0)722-16 84 00 eller E-post: pernilla@coastkonsult.se


Marika Andersson har en lång gedigen erfarenhet från ledande positioner i både små och stora bolag. Hennes främsta expertiser hittar vi inom strategiskt och operativt personalarbete, arbetsrätt, lagar & avtal, förhandlingar, styrelse / ledningsgruppsarbete samt chefscoachning.

Tel: +46 (0) 709-688941 eller e-post: marika@coastkonsult.se

____________________________________________________________________________________

Råger Ivarsson

Råger är vår relationsbyggare på COAST Konsult. Han har lång gedigen erfarenhet av försäljning i egenskap av både säljare och säljchef. Han har även bakgrund inom verksamhetsutveckling och som VD.

Tel: +46 (0)706-99 25 81 eller E-post: rager@coastkonsult.se